Privedeni mladići koji su pretukli muškarca zbog ljubičaste torbe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije u Beogradu priveli su S. K. (26) i N. J. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su pretukli 39-godišnjaka misleći da je homoseksualac, prenosi Anadolu Agency (AA).

Ljubičasta torbica umalo mu došla glave: Brutalno pretučen jer su mislili da je gej

Iz MUP-a Srbije su saopštili da su mladići lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

“Sumnja se da su oni juče u jednom lokalu u Makedonskoj ulici, nakon verbalne rasprave tokom koje su oštećenog tridesetdevetogodišnjaka nazivali gejem, njemu zadali više udaraca rukama po glavi i tako mu nanijeli tešku tjelesnu povredu”, naveli su iz MUP-a.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ilija Vučević pretučen je usred picerije Trg u Beogradu, jer su dvojica muškaraca mislili da je homoseksualac zbog ljubičaste torbe, koja je bila namijenjena za psa.

Vučević je kazao za list Danas da je, kada je prilazio da uzme svoju porudžbinu u piceriji, jedan od dvojice muškaraca počeo da ga provocira tvrdeći da je homoseksualac jer nosi takvu torbu.
On je istakao da su neki ljudi pokušali da ih spriječe, ali da su ga ipak udarili desetak puta i da su prestali tek kada je njegova supruga, koja je čekala napolju, ušla, pokazala prsten i kazala da mu je supruga i da on nije homoseksualac, nakon čega su oni pobjegli.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79