Pročitajte Dodikovo pismo upućeno Vučiću povodom izborne pobjede!

Pročitajte Dodikovo pismo upućeno Vučiću povodom izborne pobjede!


Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću pobjedu na izborima, ističući da je još jednom potvrđena neprikosnovena volja naroda da ih Vučić vodi putem mira, stabilnosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja.

“Dragi prijatelju, još jednom si dokazao da narod u Srbiji u Tebi vidi oslonac i garant njenog daljeg jačanja, a mi u Republici Srpskoj svojim glasom dali smo podršku stabilnosti regiona, razvoju, napretku i slobodi cijelog srpskog naroda”, istakao je Dodik u čestitki Vučiću.

Dodik je izrazio nadu da će predsjednik Srbije nastaviti put koji je započeo i da će u predstojećim godinama ostati garant mira i stabilnosti cijelog srpskog naroda u ova izazovna vremena.

“Mi, u Republici Srpskoj, sa velikim zadovoljstvom smo pratili jučerašnji tok izbora i vjerovali u Tvoju i pobjedu SNS-a, jer je ona garant jake i moćne Srbije, kakva je i nama potrebna. Svaki uspjeh Srbije gledamo i kao uspjeh Republike Srpske, jer samo zajedničkim radom i saradnjom možemo se nadati novim pobjedama i novim projektima”, istakao je Dodik.

Član Predsjedništva BiH istakao je da je Srbija na čelu sa Vučićem postala regionalni lider i kao takva veliki je oslonac svim Srbima ma gdje da žive.

“Ekonomski pokazatelji, realizovani projekti, reforme, infrastruktura, saradnja sa Republikom Srpskom koja nikada nije bila u toj mjeri konkretizovana kao sada, te podrška i pomoć na koju smo mogli uvijek da računamo dokaz su da možemo vjerovati u još bolju budućnost, jaču, moderniju i prosperitetniju Srbiju na čelu sa Tobom i tvojom partijom”, poručio je Dodik.

Izbori u Srbiji održani su juče a Aleksandar Vučić je kao predsjednički kandidat osvojio je oko 60 odsto glasova, dok je lista “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” dobila najveći broj mandata u Narodnoj skupštini Srbije i Skupštini Beograda.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija