Šta su radile Majke Srebrenice na Danu Srebrenice 11. marta: Sjedile sa članovima ,,Škorpiona”? (VIDEO)


Prilog Fatmira Alispahića iz njegove emisije Defter Hefte:

,,Šta su radile Majke Srebrenice na velikosrpskim orgijama u Srebrenici 11. marta, na kojima je specijalni gost bio glasnogovornik tzv. “Srpskog Sveta”, čuvar murala zločinca Ratka Mladića, ministar MUP-a Srbije Aleksandar Vulin?

Da li je veći skandal prisustvo Majke Srebrenice na jednom velikosrpskom skupu, ili dolazak ratnog zločinca iz “Škorpiona” na ovaj skup?

Nakon što su Majke Srebrenice Cvijetom Srebrenice odlikovale Aleksandra Vučića, nakon što su islamofobnu Kolindu nazvale “Kraljicom Balkana”, nakon što su prisustvovale vojnoj smotri u čast akcije “Oluja” u Hrvatskoj,nakon što je jedna Majka priznala da mjesečno prima 5000 maraka, pa joj – “je.iga”, nije dovoljno, itd..

Napose, nakon što su odbile brojne javne pozive da traže ukidanje entiteta Republika srpska – makar kao moralni čin svjedočenja ambicije da ne može opstati nešto što je nastalo na genocidu i što je presuđeno za genocid!

…Drage naše Majke Srebrenice, Vaša je bol vjerodostojna, ali neki postupci su kompromitacija Vašeg bola i bošnjačke žrtve.

Defter hefte 400, 03.04.2022.”

 

Šta su radile Majke Srebrenice na velikosrpskim orgijama u Srebrenici 11. marta, na kojima je specijalni gost bio glasnogovornik tzv. “Srpskog Sveta”, čuvar murala zločinca Ratka Mladića, ministar MUP-a Srbije Aleksandar Vulin?
Da li je veći skandal prisustvo Majke Srebrenice na jednom velikosrpskom skupu, ili dolazak ratnog zločinca iz “Škorpiona” na ovaj skup?
Nakon što su Majke Srebrenice Cvijetom Srebrenice odlikovale Aleksandra Vučića, nakon što su islamofobnu Kolindu nazvale “Kraljicom Balkana”, nakon što su prisustvovale vojnoj smotri u čast akcije “Oluja” u Hrvatskoj,nakon što je jedna Majka priznala da mjesečno prima 5000 maraka, pa joj – “je.iga”, nije dovoljno, itd.. Napose, nakon što su odbile brojne javne pozive da traže ukidanje entiteta Republika srpska – makar kao moralni čin svjedočenja ambicije da ne može opstati nešto što je nastalo na genocidu i što je presuđeno za genocid!
…Drage naše Majke Srebrenice, Vaša je bol vjerodostojna, ali neki postupci su kompromitacija Vašeg bola i bošnjačke žrtve.

Defter hefte 400, 03.04.2022.

Objavljuje Defter hefte u Nedjelja, 3. travnja 2022.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija