Profesorica Cenić odgovorila Stojniću: Nisam marku primila iz budžeta od 2006. godine

Poznata po “oštrom jeziku”, Svetlana Cenić nije dugo “izdržala” prije nego što je odgovorila Denisu Stojniću. Naime, Stojnić je prokomentarisao raniju poruku Svetlane Cenić, u kojoj je djevojku koja se snimala u jednom od prepunih mostarskih noćnih klubova nazvala glupačom.

– Svetlana, dušo draga, ti što si godinama na državnim jaslama, bolje da si pitala koji je glupan nju poslao u Mostar – rekao je Stojnić.

Na svom Instagram nalogu je otvoreno kazao ko je taj “glupan”, rekavši da se radi o kantonalnom premijeru Edinu Forti prenosi Avaz.

Nedugo potom Cenić je poslala novu poruku putem Twittera.

– Iz budžeta nemam jednu marku od 1. marta. 2006, kada sam završila mandat ministra finansija. Što se povoda tiče, pozdravljam posebno mostarski klub i gospođicu s inicijalima M.A. Uskoro sledi i puno ime – napisala je.

Sarajevski ugostitelji najavili tužbe protiv Vlade KS zbog zatvaranja

Također je replicirao profesorici Svetlani Cenić koja je na jednom od portala pitala: “gdje je ona glupača koja je iz prepunog mostarskog kluba slala video i pozdravljala Fortu” Svjetlana dušo draga, ti što si godinama na državnim jaslama, bolje da si pitala koji je glupan nju poslao u Mostar“, rekao je Stojnić, dodajući da će ugostitelji ubrzo organizovati konferenciju za novinare i tada najaviti datum novih protesta, jer nam Premijer Edin Forto nije odgovorio na
e-mail o našem traženom sastanku sa njim i njegovim timom. Smatramo da nije postupio demokratski u okviru svojih nadležnosti, i bio je dužan da nam zakaže novi datum i vrijeme ako nije mogao u ponedeljak 15.03.2020. Očito da ne razumije potrebe ljudi koji nisu na budžetu – istakao je Denis Stojnić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79