Pronađena Ilhana Halilović: Ipak se ne radi o kidnapovanju

Pronađena Ilhana Halilović: Ipak se ne radi o kidnapovanju


Pronađena je 16-godišnja Zeničanka Ilhana Halilović iz naselja Crkvice, čiji je nestanak otac zeničkoj policiji prijavio u petak, potvrđeno je iz MUP-a‚!

Ovu informaciju potvrdio nam je dežurni operativni u Ministarstvu unutrašnjih poslova tzeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

“Ona je pronađena u nedjelju u popodnevnim satima, u 16.55 sati i predata je porodici”, dodali su iz MUP-a ZDK za portal Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, otac Ilhane Halilović je tvrdio kako imaju osnovanu sumnju da je uz njegovu kćerku kidnapovana i još jedna maloljetna djevojčica.

Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), izjavila je za RadioSarajevo da se ne radi o kidnapovanju nego da policijski službenici poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti na pronalasku maloljetne Zeničanke koja se prema prikupljenim informacijama i zaprimljenoj prijavi udaljila od kuće.

Nestala 16-godišnja Ilhana Halilović iz Zenice: Porodica moli za pomoć

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija