Pronađena laboratorija za skank, jedan momak lišen slobode

Pronađena laboratorija za skank, jedan momak lišen slobode


Tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Policijske uprave, na području grada Bijeljina pronašli su laboratoriju za uzgoj i proizvodnju opojne droge. Tom prilikom oduzeta je veća količina opojne droge “skank”.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP RS na području grada Bijeljina pronašli su laboratoriju za vještački uzgoj i proizvodnju opojne droge “skank”, sa opremom i dijelovima opreme u vidu karbon filtera, ventilatora, pumpe za vodu, lampe za osvjetljenje, te veća količina materije za prihranu biljaka, kao i veći broj saksija sa biljnim materijama koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “skank” u ukupnoj težini od 18.730 grama.

POGLEDAJ GALERIJU

Uz naredbe Osnovnog i okružnog suda u Bijeljini izvršene su aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i tom prilikom je pronađeno i oduzeto još dva paketa ukupne težine 10.300 grama sa sadržajem biljne materije.

Tokom realizacije i kriminalističke obrade izvršene su radnje pretresa na području grada Bijeljina na četiri lokacije kojom prilikom je oduzeto više mobilnih telefona, jedno vozilo, jedan motocikl, jedan pištolj i više komada municije.

Jedno lice je lišeno slobode i biće predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom djeli u nadležnost okružnog Tužilaštva”, rekao je Srđan Gajić – načelnik Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija