Pucao po vlasniku kafića, radnicima i policajcima

Povodom pucnjave koja se sinoć oko 3 sata i 50 minuta dogodila u Baru, u jednom ugostiteljskom objektu, oglasila se i policija.

– Barska policija je izašla na lice mjesta kojom prilikom je utvrđeno da je ovom događaju prethodila svađa između B.Đ. i vlasnika ugostiteljskog objekta. Nakon toga je B.Đ. došao u verbalni sukob i sa policijskim službenicima A.Đ. i S.K. nakon čega je, kako se sumnja, otišao po vatreno oružje koje je upotrijebio na način sto je ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta i u njegovu unutrašnjost gdje su se nalazili vlasnik ovog objekta i dva zaposlena lica, kao i dva spomenuta policijska službenika – stoji u saopćenju.

Ovom prilikom je povrede od vatrenog oružja zadobio policijski službenik A.Đ. i lice B.J. Utvrđuju se okolnosti pod kojima je povrede zadobio B.J, navodi se u saopćenju policije, prenosi Antena M.

Policija traga za B.Đ.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79