Ramo Isak: Ako krene rat – oslobodit ćemo cijelu BiH za par dana!

Ramo Isak ekskluzivno najavio nova bombastična hapšenja: “2024. godina bit će obilježena najvećim hapšenjima kriminalaca! Političari su najveći kriminalci. Pokrali su stotine milijardi. Neko će odgovarati! Neki ne mogu spavati!”

Ramo Isak, ministar MUP-a FBiH, i Zukan Helez, ministar odbrane BiH, rođaci su s obiju strana – i s očeve i majčine!

Ramo Isak brutalno poručio: “Ako krene rat – oslobodit ćemo cijelu BiH za par dana!”

Hadžifejzović: “Je li ovo rat dva entiteta?”

Isak: “RS je ništa! Sve ćemo ih pohapsiti!”

Hadžifejzović: “Ko će ratovati s obje strane?”

Isak: “Dodik će biti sam, a ja ću povesti deset korpusa!”

Hadžifejzović: “Stevandić kaže da su Vaše izjave budalaste!”

Isak: “Stevandić je doktor. Može mi ga samo pregledati – uho, grlo i nos! Po Krivičnom zakonu BiH, FUP i ja možemo hapsiti sve – na cijeloj teritoriji BiH!”

Hadžifejzović: “Koliko je 9. januara opasan?”

Isak: “Mi smo sada vojna sila! Neću dozvoliti da iko ijedan milimetar ove države otcijepi i ukrade! Preporučujem im da obezbijede što više helikoptera – da mogu pobjeći kad mi krenemo u napad!”

Hadžifejzović: “Ljudi su zabrinuti. Imate li informacije, tajne obavještajne podatke šta se može desiti ovih dana ili ovih mjeseci?”

Isak: “Garantujem: otcjepljenja sigurno neće biti! Na pozicijama više ne sjede poltroni ni izdajnici! Izdajnici su oni koji su potrošili nezakonito sav novac, oni koji su proizveli tajkune i uništili fabrike.”

Isak: “Napao me Faruk Kapidžić iz SDA – alkoholičar i kockar! Zahiragić me ismijavao, a kad se ja skinem pored njega… ja kao da imam 25, a on 75 godina!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79