Ramo Isak o Nešićevom filmskom napadu: On misli da SPARTA kamere zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a u Sarajevu

Ramo Isak o Nešićevom filmskom napadu: On misli da SPARTA kamere zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a u Sarajevu


Nakon što je ministar Nenad Nešić i ministarstvo sigurnosti BiH obmanulo javnost da su napadnuti, a MUP KS ustanovio da nije počinjen nikakav prekršaj, sada je oglasio i ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak.

Podsjećamo, Nešić i ministarstvo na čijem je čelu danas su rekli da su napadnuti u Sarajevu. Prema njihovim riječima, odvijala se prava filmska scena prema kojoj je vozač Range Rovera nekoliko puta ulazio u putanju i presjecao put Nešićevim službenim vozilima.

Iz MUP-a KS su ustanovili da je vozač Range Rovera samo preticao kolonu i da nema elemenata krivičnog djela.

Isak je sada brutalno isprozivao Nešića tvrdeći da je od radara mislio da su kućišta za golubove.

“Nenad Nešić je čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima gdje su vozači prinuđeni, zbog vlastite sigurnosti, voziti sporije. Za to su naravno krive vlasti u bh. entitetu RS koje ne investiraju u putnu infrastrukturu. Što je naravno žalosno i čemu se ne trebamo radovati jer je bh. entitet RS naša zemlja.

Upravo zbog takvih navika Nešiću se vožnja u njegovom glavnom gradu – Sarajevu – čini prebrzom. Čuo sam priču kako je Nešić jedne prilike panično urlao „ubistvo, ubistvo, upomoć“ kada je vozilo na semaforu stalo u traku do njegove. Sva sreća uspjeli su ga smiriti i objasniti mu da ga niko ne želi ubiti već da jednostavno u Sarajevu postoje četiri saobraćajne traka namijenjene vožnji u istom smjeru.

I to nije ništa, za radare je mislio da su kućišta za golubove, a za SPARTA kamere da su uređaji koji radioaktivno zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a kada dolaze na posao u Sarajevo”, napisao je Isak.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija