Ramo Isak organizuje skup u Zenici!

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, pozvao je sve građane BiH da se pridruže okupljanju na Smetovima kod Zenice. Cilj je iskazati ljubav prema domovini i odati počast njenim sinovima koji su hrabro stali u obranu slobode.

Uz to, Isak je najavio da će skup biti prilika za pružanje podrške u njegovoj borbi protiv rušilačkih elemenata. Prema najavi, na skupu će se također pojaviti general Armije Republike Bosne i Hercegovine, Sefer Halilović.

“Uvaženi sugrađani, svi oni koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom, pozivamo vas da budete dio okupljanja na Smetovima kod Zenice kako bismo i na taj način iskazali svoju ljubav prema državi i odali počast njenim sinovima koji su krv svoju dali da bi je odbranili te kako bismo dali podršku federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku u borbi s rušilačkim elementima koji svakodnevno nasrću na našu zemlju.”

Osim toga, ovaj skup bit će prilika za snimanje videospota za patriotsku pjesmu posvećenu našoj BiH. Pozivamo vas da budete dio ove inspirativne inicijative.

Program događanja:

12:00 h – Okupljanje na skretanju za izletište Smetovi (ZENICA)

12:30 h – Polazak prema Smetovima

13:00 h – Dolazak na Smetove

13:15 h – Kratka šetnja do platoa

13:30 h – Obraćanje gostiju

Pokažimo svijetu pravu snagu našeg naroda, vođenog iskrenim patriotizmom!, poručio je Isak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79