Ramo Isak vs. Nenad Nešić: Ko je hrabriji ministar u BiH?

U javnosti Bosne i Hercegovine izbio je “spor” između ministra unutrašnjih poslova BiH Rame Isaka i ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića oko pitanja hrabrosti u vožnji helikopterom.

Rasprava je započela nakon što je ministar Isak javno izrazio svoju hrabrost i odlučnost da se vozi helikopterom, usprkos navodnim strahovima drugih ministara.

“Treba imati hrabrosti voziti se helikopterom, evo ja ću vas da se vozite pa možda ćete i jednom. Kažu da su svi prije mene ministri samo jednom vozili i kad se desile te turbulencije u vožnji da više nikada nisu sjeli u helikopter. Tako kažu ovi zbog nedostatka hrabrosti. Ja u životu se samo dragog Allaha bojim i moj helikopter je star 40 godina,” izjavio je Rama Isak, ministar unutrašnjih poslova BiH.

Ova izjava izazvala je reakciju Nenada Nešića, ministra sigurnosti BiH, koji je jasno poručio: “Treba biti hrabar, a ne kao Ramo Isak.”

Čak je objavljen i video pod opisom “Prihvatili smo izazov Rame Isaka i naš ministar bezbjednosti je hrabar, još samo spot da snimimo.”

Ministri su do sada bili poznati po svojim različitim stavovima i pristupima, što često dovodi do javnih diskusija o njihovom radu i odlukama koje donose.

Dok ministar Ramo Isak ističe svoju hrabrost i sigurnost u vožnji helikopterom, ministar Nenad Nešić naglašava važnost hrabrosti na drugačiji način.

 

@celicnisrbin treba biti hrabar al ne ko Ramo Isak @Ненад Нешић ♬ original sound – Мали Србин,велики човјек❤️💙🤍

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79