Raspisana potjernica za Sašom Golubom: Jeste li vidjeli osumnjičenog za ubistvo Nedžiba Spahića?

Raspisana potjernica za Sašom Golubom: Jeste li vidjeli osumnjičenog za ubistvo Nedžiba Spahića?


Podsjećamo, Nedžib Spahić je ubijen u ponedjeljak u ugostiteljskom objektu u sarajevskom naselju Grbavica, a počinilac je pobjegao automobilom koji je pronađen na Ciglanama

Danas je postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora i raspisivanje potjernice za Sašu Goluba, koji se sumnjiči da je direktni počinilac ubistva Nedžiba Spahića.

– Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 166. KZ F BiH (ubistvo), na štetu N.S. iz Sarajeva, potražuje se lice Saša Golub, rođen 1977.godine, nastanjen u ul. Bosanski put bb, općina Ilijaš. Molimo građane da sve informacije koje bi mogle doprinijeti pronalasku pomenutog lica dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na broj 122 ili u najbližoj policijskoj stanici – saopšteno je iz MUP-a KS.

Podsjećamo, Nedžib Spahić je ubijen u ponedjeljak u ugostiteljskom objektu u sarajevskom naselju Grbavica, a počinilac je pobjegao automobilom koji je pronađen na Ciglanama.

Dženaza Nedžibu Spahiću Džibi sutra u Sarajevu


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija