Rat automafije! Bezbjedonosna situacija na Sokocu ozbiljno narušena

Rat automafije! Bezbjedonosna situacija na Sokocu ozbiljno narušena


Načelnik opštine Sokolac Milovan Cicko Bjelica saopštio je nakon današnjeg ubistva u Sokocu da je bezbjednosna situacija ozbiljno narušena i apelovao da nadležni pojačaju aktivnosti da bi vratili sigurnost u ovo mjesto.

Na Sokocu likvidiran automafijaš Miroslav Milinković Bata!

Bjelica je istakao da svi napori lokalne uprave za razvoj turizma, za izgradnju i pozicioniranje Sokoca na turističkoj mapi RS i regiona padaju u vodu ukoliko nema bezbjednosti za stanovnike i njihovu imovinu.

“Beskrupulozna borba određenih interesnih grupa i krugova za prevlast povećala je strah i zabrinutost za bezbjednost kod svih”, istakao je Bjelica.

On je napomenuo da je prije nekoliko dana pokušano da dvije osobe budu pregažene i da su tom prilikom ugroženi životi nedužnih, te podsjetio i na pucnjave zbog prirodnih resursa, naglasivši da nije dobra slika i poruka koja se šalje.

Bjelica je naveo da su roditelji zabrinuti za djecu koja idu u školu i iz škole jer se ne preže ni od čega i ničiji život se ne smatra dragocjenim.

Jedna osoba ubijeno je u pucnjavi koja se u poslijepodnevnim časovima dogodila na Sokocu, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Iz policije su naveli da je u Ulici Cara Lazara došlo do upotrebe vatrenog oružja između više osoba, usljed čega je jedna osoba smrtno stradala.

Ko je Miroslav Milinković, muškarac koji je likvidiran večeras na Sokocu



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija