Reakcija iz Arcelormittala Zenica: U izolaciji je 40, a ne 300 radnika!

Reakcija iz Arcelormittala Zenica: U izolaciji je 40, a ne 300 radnika!


Danas se pojavila informacija da je zbog koronavirusa oko 300 radnika ArcelorMittala Zenica poslano kući u izolaciju. Međutim, kako su nam rekli u ovoj zeničkoj kompaniji, nije tačno da je u pitanju 300 radnika već oko 40.

Potvrđeno za CH: Novalić i Džaferović su danas bili u “Arcelor Mittalu”

Danas, 13.4.2020., kolegica koja radi u centralnoj radionici došla je na posao nakon 15 dana boravka kod kuće, iako je vrlo dobro znala da je suprug bolestan i čeka rezultate ispitivanja za COVID-19. Nakon današnjeg dolaska na posao se susrela s gotovo 15 ljudi. U međuvremenu je dobila poziv od supruga, koji je potvrdio da je test na COVID-19 pozitivan. S obzirom na to da je kroz jedan sat boravka u Kompaniji srela mnoge kolege, oko 40 ljudi je poslano na boravak u kući u narednih 15 dana, a kao preventivna mjera u borbi protiv eventualnog širenja zaraze, saopćili su iz ArcelorMittala Zenica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija