Romobilom pobjegao s mjesta zločina: Kamere snimile kada je upucan vlasnik kafića

Romobilom pobjegao s mjesta zločina: Kamere snimile kada je upucan vlasnik kafića


Sigurnosne kamere zabilježile su trenutak kada napadač ulazi u kafe “Ritual” u 44 bloku na Novom Beogradu i ispaljuje hice u vlasnika lokala Luku Žižića, naočigled njegovog brata i prijatelja koji u šoku pokušavaju da se rukama odbrane od atentatora.

Prijatelji i brat Žižića su odmah skočili na ubicu i počeli da ga tuku, ali je on ipak uspio da se izvuče i električnim trotinetom pobjegne s mjesta ubistva.

Kada je teško ranjeni muškarac, u kojeg je napadač ispalio 6 hitaca pao na pod, Lukini brat i drugovi skočili su na ubicu i počeli da ga tuku, zbog čega mu je ispao pištolj, spala maska i rukavica.

– Uspeli su ga uhvate i počeli da ga tuku. U jednom trenutku je brat ubijenog prišao sa nožem ubici i maltene je htio da mu presudi, ali su ga dvije osobe koje su u tom trenutku držale napadača okrenule ka bratu da bi ga spriječile da ga ubije na licu mjesta, što je on iskoristio da pobjegne – pojašnjava izvor.

Odmah nakon zločina, koji se dogodio u četvrtak uveče, na lice mjesta stigle su jake policijske snage koje su započele potragu za napadačem, piše Blic.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija