S jedne strane je velika čast, a s druge velika obaveza: Lejla Petrović iz Gornjeg Vakufa proglašena za babicu godine

 

Lejla Petrović iz Gornjeg Vakufa, a koja već nekoliko godina radi u Kantonalnoj bolnici Travnik, proglašena je za babicu godine.

Časopis za odgoj djece u BiH organizirao je izbor ginekologa i babice 2022. godine u BiH.

U najuži izbor ušlo je 10 ginekologa i 5 babica. U nominiranju je učestvovalo više od 10.000 trudnica koje su učestvovale na edukacijama „Naše putovanje počinje“ koje se održavaju svaki mjesec po gradovima u BiH.

Lejli je, kako kaže, velika čast da je dobila ovu titulu.

 

  • Najprije bih da se zahvalim svima koji ste glasali, vezali moje ime za najbolju babicu u 2022. godini. S jedne strane je velika čast i zadovoljstvo, a sa druge velika obaveza i vjetar u leđa da opravdam povjerenje naših porodilja i svih koji ste glasali u budućnosti.

Zahvaljujem se i mojim kolegicama, drugim i dragim vrijednim babicama koje su dio kolektiva Ginekološko-porođajne službe JU Bolnica Travnik, od kojih sam mnogo naučila i još uvijek učim, a zajedno sa njima svaki dan brinemo da sve prođe u najboljem redu sa vama i vašim bebicama.

Veliko hvala i ostalom medicinskom i nemedicinskom osoblju mog kolektiva i matične ustanove Bolnica Travnik.

Na kraju hvala uredništvu portala i časopisa Roditelj na nominaciji.

Dobro nam došle drage trudnice – poručila je Lejla.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79