Sa traktorom došla na maturu: traktorom na maturu: “Nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela”

Na Trgu partizana u Užicu niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije. Na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije iskočila iz traktora.

Školski drugari

Centrom Užica prodefilovali su mali maturanti iz OŠ “Miodrag Milovanović Lune” koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelijepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmjehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

– Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela – poručuje Tijana kroz osmeh za portal “Užice oglasna tabla”.

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu.

Brojni komentari

– Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentuju ono čime se bave; „Taj traktor je odhranio i vrijedi više od mnogih automobila, a vjerujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vrijedno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju djecu. Da nam je više takvih porodica svi bi cvjetali.

Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i hljeba kojim su odhranjeni; „Bravo, lutko lijepa. Jedinstvena i unikatna, a poštujes svoju tradiciju i porijeklo. Puno sreće lutko i ostani tako jedinstvena – poručili su joj u komentarima.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79