SANJA CERIĆ: NEĆU OTKRITI SVA IMENA DJEVOJAKA KOJE SU UPLETENE U SEKS SKANDAL!

Sanja Cerić tvrdi da je bila u iskrenoj vezi sa krajiškim Kazanovom: Neću objaviti imena djevojaka, Vi se sa mojim životom igrate kao igračkom.

Nakon medijskih natpisa o skandalu koji je potresao Bihać kada je otkriveno biznimen Sabahudin Blažević tajno snimao žene tokom sexa oglasila se i Sanja Cerić koja je dovedena u vezu sa Blaževićem.

Na svom Facebook profilu Sanja Cerić je objavila razgovor sa novinarkom Avaza u kojem objašnjava u kakvoj je vezi sa Blaževićem.

– Danas mi pise novinarka Dnevnog Avaza evo mog odgovora:

Semira želim samo Amini dati izjavu. Vi ste prethodnu izmanipulisal a tek kasnije smo saznali da ste iz Bihaca i povezani sa Sabahudinom.

Jer ne može jedan novinar objaviti samo sa laćnog profila a zna da je lažni jer je sve dokaze dobio.

Također čujem da pokušavate neke ucjene sa informativom.

Mislim Anel Kurtović je odmah sutra to sve saznao ali vas je pustio on ne želi sa blatom da se miješa.

Zasigurno će vas vlasnik biti obavješten. Posebno rečeno Vam je sliku da ne objavljujete koja je…. a vi ste to uradili. Nisam tužila zbog drugih razloga, ali objaviti sve lažno i onakav naslov to neka vas direktor provjeri sto ste to uradili.

Sve sam Vam rekla. Anel je ponovio sve moje izjave odnosno rekao sto sam trazila uticao nije na nikog. Vase ponasanje mi nije mi bilo jasno dok nisam saznala da ste bišćanka.

Održala sam poštovanje prema svom advokatu ranije da vam ne kazem ali kako imate obraza da se javite

Samo Amini ću dati izjavu i to kada ja odlučim.

Također ja sam sve izjave dala i advokat je po mom nalogu kao klijentice postupao. Vi igrate izgleda na obije strane

a saznat cemo igra li i vas glavni urednik

I jest li im prenijeli sve sms poruke koje mi je advokat pokazao? Koja i prepiske između njega i Sabahudina Blaževića? Dopis urednika Marića o lažnom profilu, dopise komori VSTV-u itd. Ne sigurno niste

I kako ste rekli danas da sam vam dala izjavu a nisam. Kako možete reći da ću vam dati imena djevojaka kada neću. Zato manipulišete i stvarate mi jos veći porblem u Bihaću.

Ah da advokat ce se ljutiti za ovo ali vi se sa mojim životom igrate kao igračkom i fino vam je napisano da nismo u vezi i zabranjeno da objavite fotografiju.

Vi sada eto pišite sta hoćete odnosno vjerovatno što vam Sabahudin kaže.

Ah da Advokat Anel Kurtović se nije povukao zbog sukoba interesa nego sto vasi clanci mogu uticati na javnost svjedoke i nastetiti mom predmetu, sto ste vjerovatno htjeli. Sanja Cerić, stoji u postu.

U drugom postu Sanja je napisala da je Sabahudin Blažević plasirao u medije informacije koji se odnose na uništavanje njenog kredibiliteta i mog imidža, a posebno u kontekstu da mi nismo u vezi i da sam lagala sve i da nisam prepoznala nekoga u Tužilaštvu USK odlučila sam ovim putem korektno da obavijestim javnost, a i u toku sam pisanja knjige o mom odnosu sa Sabahudinom koji je trajao sa prekidama nekoliko godina.

U toj knjizi, a da bi dokazala da sam imala iskrenu ljubavnu vezu objavit ću sve o Sabahudinu Blaževiću, te njegovim vezama sa političarima iz stranke SDA.

Obzirom da je naša ljubavna veza trajala duži period dotični gospodin mi se izdašno hvalio o svojim kontaktima i načinima dobijanja poslova.

Izdašno je pričao o njegovim vezama sa Bakirom Izetbegovioćem, Čamparama, Amirom Avdićem sa kojim ima tri suvlasničke frime te Adnanom Terzićem.

Detaljno mi je govorio o načinima dobijanja kredita iz Razvojne banke, sredjivanje građevinskih poslova sa GP putom, ko su njegovi finansijeri iz Italije, kako je došao i odakle mu novac, kako je finansirao kampanju bivšeg gradonačelnika Emdžada Galijaševića da bi zauzvrat dobio razne dozvole i licence, kako je finansirao SDA kompanje za razne usluge i poslove.

Sve će u ovo u određenim dijelovima i detaljima biti objavljeno u dijelovima teksta koji će biti dio knjige koju ću objaviti u roku tri mjeseca.

Ovo radim zbog velikog političkog pritiska na mene da odustanem od svojih optužbi te da mi se život uništi.

Knjiga će također sadržavati sve činjenice seks skandala imena kolegica koje je snimao, a koje sam prepoznala na snimcima.

Također ističem da sam nesporno naše snimke u Tužilaštvu USK prepoznala te mi nije jasno odakle lažne informacije da ga nisam mogla prepoznati.Ovo tek proizlazi iz njegovih priča da ima velike konekcije u Tužilaštvu, MUP-u, te ostalim političkim vezama.

Nisam planirala ovo objaviti, ali ja nemam drugog izbora da zaštitim svoj život i kredibilitet.

Dijelovi knjige će biti objavljivani na ovom blogu svakih tri do pet dana, napisala je Cerić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments