Sanja Vulić osvojila najviše glasova u BiH kao kandidat za odbornika

Kandidat za odbornika na ovogodišnjim lokalnim izborima koji je dobio najviše glasova građana u cijeloj BiH je SNSD-ova kandidatkinja Sanja Vulić sa čak 22.245 glasova.

Sanju Vulić, SNSD-ovu zastupnicu u Parlamentu BiH javnost odlično poznaje zbog izjava koje su u tom momentu poprilično digle prašinu. Svojevremeno je napadala Dragana Mektića, ponižavala novinare, ali i srčano branila Milorada Dodika i zvaničnike iz Republike Srpske.

Tokom svoje kratke političke karijere stekla je poprilično veliku popularnost, a dokaz za to su izbori i ogromno povjerenje koje dobija od građana.

Aktivnost na terenu joj se i ove godine isplatila, pa je tako dobila nevjerovatnih 22.245 glasova kao nositeljica SNSD-ove liste za Gradsko vijeće Doboja.

Ona ne samo da je kandidat za odbornika koji je osvojio najviše glasova u Doboju ili Republici Srpskoj, nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini sudeći prema trenutnim rezultatima Centralne izborne komisije.

Drugi kandidati joj nisu ni blizu, a poređenja radi, SNSD je ukupno u Bijeljini imao 11.224 glasa, u Banjoj Luci 22.810 s tim da je osoba s najviše glasova u tom gradu Srđan Amidžić koji ima nešto više od 9.000 glasova.

Ovakvim rezultatima je pokazala da se u Bosni i Hercegovini definitivno isplati raditi za stranku, jer su joj s takvim stavom sva vrata otvorena, odnosno sve “klupe”, bile one državne, entitetske ili gradske/općinske.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79