Foto: Arhiv/Ilustracija
Sarajevska policija lišila slobode Beograđane i Mostarce zbog droge

Sarajevska policija lišila slobode Beograđane i Mostarce zbog droge


Policija je u Sarajevu lišila slobode lica čiji su inicijali B.B. iz Beograda, te L.L. i B.A. iz Mostara kod kojih je pronađeno osam paketića spida i 496 tableta ekstazija, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Saznajemo da se radi o osobama B.B., rođen 1987.godine, nastanjen u Beogradu, L.L., rođen 2000.godine, nastanjen u Mostaru i B.A., rođen 1998.godine, nastanjen u Mostaru, državljanin R Hrtvatske.

Na osnovu naredbe Opštinskog suda u Sarajevu policija je juče pretresla stan koji koriste ova lica i kod B.B pronašla drogu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, a oni su predati u nadležnost policijskim službenicima MUP-a Republike Srpske, Policijska uprava Banjaluka.

Protiv B.B. će biti dostavljen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija