Sarajevski policajci družili se s mališanima na festivalu u Sarajevu

Sarajevo je ovog vikenda postalo domaćin porodičnog festivala za djecu, “Kutak Dječije Radosti 2023”. Organizatori su stvorili magično mjesto gdje su sve aktivnosti podređene sreći i radosti djece.

Ovaj festival je pravo mjesto gdje smijeh, pjesma, druženje i igra diktira pravila.

Veliko iznenađenje i sreću kod mališana izazvali su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji su se pridružili festivalu. Mališani su imali priliku fotografisati se sa policajkama i policajcima, postavljajući im mnogo pitanja. Ovaj neposredni kontakt s policijom nije samo obradovao djecu, već i policajce, pokazujući da zajedništvo i interakcija mogu stvoriti pozitivne veze između građana i službenika zakona.

Festival “Kutak Dječije Radosti 2023” je donio osmijeh na lica djece i njihovih roditelja, te podsjetio sve prisutne na važnost brige i podrške djeci, kako bi im se osiguralo sigurno i sretno djetinjstvo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79