Šarović i Trivić zajednički: Iz Banje Luke ćemo graditi, a iz Sarajeva braniti Republiku Sprsku

Predsjednik SDS-a i kandidat za člana Predsjedništva iz RS Mirko Šarović oglasio se na Facebooku gdje je poslao poruku zajedno sa Jelenom Trivić, potpredsjednicom PDP-a i kandidatkinjom za predsjednicu RS.

Šarović i Trivić su poručili da će iz Banje Luke graditi, a iz Sarajeva braniti RS.

– Iz Banje Luke graditi, iz Sarajeva braniti – odnosi se na rad predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, tj. kako bi taj rad trebalo da izgleda.

Predsjednik Republike Srpske ima ulogu da omogući da se u RS kvalitetno živi, gradi i radi. Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske treba da štiti RS u Sarajevu, da se, prije svega, bori za očuvanje “Dejtonskog mirovnog sporazuma” i nasrtaja i napada kojih ima.

Zajednički rad za opće dobro Predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske njihova su ključna ulog – poručili su Šarović i Trivić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79