SDA političar pravi problem komšijama zbog parkinga: “Zove nam policiju, a ima bespravnu garažu”

SDA političar pravi problem komšijama zbog parkinga: “Zove nam policiju, a ima bespravnu garažu”


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Muamer Hasanović koji živi u ulici Branka Galeba u sarajevskom naselju Grdonj. Kako kaže, njegov najveći problem jeste komšija političar iz SDA stranke.

Cijeli nesporazum, i problem zbog koje redovno dolaze policijski službenici MUP-a KS PS Centar jeste parkiranje Muamerovog vozila ispred svoje kuće. Kako kaže, komšija mu stalno zove policiju, jer on ne može sa svojim automobilom parkirati.

Nažalost Muamer kaže da svaki dan dobije po jednu kaznu za nepropisno parkiranje na mjesto gdje već 20 godina parkira svoj automobil. Cijeli problem je nastao kada je komšija kupio BMW-a.

“Evo šta rade vijećnici Opštine Centar. Napada moju familiju i zove policiju da se gospodinu oslobodi ulaz u bespravno napravljenu garažu. Kuća je postojala prije rata u puno manjim gabaritima, ali garažu nikad nije imala.

“Imam majku teško bolesnu, a on ne zovne da pomjerim auto, već odmah policiju”

Mi kao porodica nismo se bunili niti je kome smetalo ali općinski Hamdija Hasanović uzima sebi za pravo da tjera mene ispred mojih vrata jer mu zaboga smetam da uđe u garažu.

Dotični je kupio vozilo BMW koje nije prilagodio uslovima garaže, jer je prethodno vozilo bez problema ulazili i izlazilo iz bespravo izgrađene garaće. Pored ovog već godinama mještani ulice Branka Galeba trpe nemar istog vjećnika jer cijelom ulicom curi kanalizacija i niko gospodinu ne pravi problem haj sve narod ne želi svađu sa mahalom a pogotovu sa familijom i evo na sve dobro kako vraća ugledni vjećnik ispred stranke SDA Hamdija Hasanović.

U ulicu normalno ulazi i vozilo Hitne pomoći, i vatrogasci i policija samo on sa BMW-om ne može. Ima rođaka u policiji…

Obavijestite građane da dobro razmisle kome će dati svoj glas. Kada se ovako ponaša prema familiji šta tek da očekuju ostali građani.” – izjavio je  Muamer Hasanović za portal Crna-Hronika.

 

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija