Sebija Izetbegović: “Ako sam ja Bakira izabrala prije 40 godina, onda je sigurno dobar”

Ostalo još nešto više od 24 sata do izborne šutnje, stranke koriste zadnje, dan, sate kako bi prikupili što veću podršku za Opće izbore u nedjelju, 2. oktobra.

Na predizbornom skupu Stranke demokratske akcije (SDA) u općini Centar, grad Sarajevo, obratila se profesorica Srebija Izetbegović, te uporedila Opće izbore i glasanje sa svojim brakom.

Naime, profesorica Izetbegović kaže da je jednom prilikom kćerka pitala da li joj je nezgodno da poziva građane da glasaju za Bakira, te da joj je odgovorila da nema razloga da joj bude neugodno jer ako ga je ona izabrala (op.a. udala se za njega) prije 40 godina, onda je sigurno dobar.

– Mama, Boga ti, je li tebi nezgodno, tamo, da kažeš ljudima da glasaju za babu? Kažem joj, sine što će mi biti nezgodno? Ako sam ga ja izabrala prije 40 godina, onda je sigurno dobar, kazala je Sebija piše Press

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79