Izetbegović: Jedino je SDA dovoljno snažna da okupi sve one koji vole bih

Izetbegović: Jedino je SDA dovoljno snažna da okupi sve one koji vole bih


U Travniku je sinoć održan veliki skup Stranke demokratske akcije, na kojem se pred nekoliko hiljada prisutnih obratio predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, koji je ukazao na činjenicu da se predizborna kampanja bliži kraju, istaknuvši veliki odziv naroda i energiju na skupovima SDA.

“Nemojte se opustiti zbog ove dobre atmosfere. Potrebna nam je velika pobjeda, a za nju su potrebni i glasovi onih koji se još nisu opredijelili. Zato ću vas sve večeras pozvati na jedan dodatni napor. U naredna dva dana razgovarajte sa vašim prijateljima, komšijama i rodbinom. Pomozite onima koji se dvoume oko izlaska na izbore, ili oko izbora političke opcije koju će podržati. To je taj dodatni napor koji će nas odvesti do velike pobjede SDA – kazao je Izetbegović u Travniku.

Pozvao je Izetbegović sve građane da podrže stranku koja ima jasnu ideologiju, precizan program i viziju, neupitne reference i stručne, dokazane i sposobne kadrove koji su u stanju odgovoriti svakom zadatku.

“Ima jedna stranka koja poštuje sve što znači BiH. Ne samo bošnjački narod već sve njene građane, njenu cijelu historiju i sve ono što čini BiH. Jedino je SDA dovoljno snažna da postane gravitaciono polje koje će okupljati sve one koji vole BiH. Tražite od vaših prijatelja, poznanika i rodbine da obavezno izađu na izbore. Svako od nas ima pravo na jedan glas koji može biti presudan. Tražite od svakog od njih da podrže SDA. Potrebno nam je 350.000 glasova za najveći zamah u historiji – izjavio je Izetbegović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija