Sedam muškaraca se tuklo na parkingu, ima teže povrijeđenih

Sedam muškaraca se tuklo na parkingu, ima teže povrijeđenih


U masovnoj tuči u Prnjavoru povrijeđene su dvije osobe, od čega jedna teže.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policiji prijavljena tuča juče oko 3.30, te da je do toga došlo na parkingu u Ulici doktora Slavka Šuška u Prnjavoru.

“Izlaskom na lice mjesta, policajci su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između više lica, te da su u narušavanju javnog reda i mira učestvovali V.Ć., D.R., J.S., B.R., M.V. i A.S. iz Prnjavora, kao i M.B. iz Laktaša”, naveli su iz policije.

Povrijeđeni su B.R. i M.V, a kojeg je teže povrijedio D.R. Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Oni koji su zatečeni na licu mjesta su alkotestirani.

“Kod M.V. je utvrđeno 1,64 g/kg, kod B.R. 1,79, kod J.S. 1,55, kod M.B. 1,84 g/kg i kod V.Ć. utvrđeno 0,9 g/kg alkohola u organizmu”, rekli su iz policije.

Dežurni tužičac se izjasnio da se D.R. ispita u svojstvu osumnjičenog za nanošenje povreda, a da se protiv V.Ć. D.R., M.B., J.S. B.R., M.V. i A.S. pokrene prekršajni postupak zbog tuče.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija