Sedam muškaraca se tuklo na parkingu, ima teže povrijeđenih

U masovnoj tuči u Prnjavoru povrijeđene su dvije osobe, od čega jedna teže.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policiji prijavljena tuča juče oko 3.30, te da je do toga došlo na parkingu u Ulici doktora Slavka Šuška u Prnjavoru.

“Izlaskom na lice mjesta, policajci su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između više lica, te da su u narušavanju javnog reda i mira učestvovali V.Ć., D.R., J.S., B.R., M.V. i A.S. iz Prnjavora, kao i M.B. iz Laktaša”, naveli su iz policije.

Povrijeđeni su B.R. i M.V, a kojeg je teže povrijedio D.R. Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Oni koji su zatečeni na licu mjesta su alkotestirani.

“Kod M.V. je utvrđeno 1,64 g/kg, kod B.R. 1,79, kod J.S. 1,55, kod M.B. 1,84 g/kg i kod V.Ć. utvrđeno 0,9 g/kg alkohola u organizmu”, rekli su iz policije.

Dežurni tužičac se izjasnio da se D.R. ispita u svojstvu osumnjičenog za nanošenje povreda, a da se protiv V.Ć. D.R., M.B., J.S. B.R., M.V. i A.S. pokrene prekršajni postupak zbog tuče.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79