Senad Jukić Nena: Sarajevska diskoteka Aqua se otvara 1. jula velikim koncertom

Senad Jukić Nena: Sarajevska diskoteka Aqua se otvara 1. jula velikim koncertom


Jedna od najvećih diskoteka u BiH – sarajevska Aqua ponovo će biti otvorena 1. jula.

Ovo je za Faktor potvrdio biznismen i ugostitelj Senad Jukić Nena. Nena je i investitor u Aqua-u, zajedno sa Muamerom Helaćom i Ismarom Šehićem.

Senad Jukić Nena kaže da će Aqua biti otvorena velikim koncertom. Nije još otkrio ko će pjevati na otvorenju.

Jukić ističe da je vijest o ponovom otvaranju Aque odjeknula u regionu i da su se javili menadžeri najpopularnijih pjevača jer Sarajevu već godinama nedostaje diskoteka koja može primiti 3.000 posjetilaca.

– Aqua će ponovo biti najbolja na Balkanu. U Sarajevu nedostaje kvalitetnog noćnog života i sigurno da će ponovno otvaranje najbolje diskoteke puno popraviti situaciju i da će to potaknuti i druge da ulažu i otvaraju nove diskoteke i klubove. Nije nam cilj da uradimo par koncerata, nego da Sarajevo ima mjesto za dobru zabavu tokom svih 12 mjeseci i da nam dolaze gosti iz cijelog Balkana. Vodimo računa o svakom detalju. Planiramo da budemo dugo godina najbolji. Velika je ovo investicija. Cifra neka ostane tajna. Teško je sada u Sarajevu naći dva konobara, a kamoli 30-ak. Gdje su hostese, koktel majstori, osiguranje… Ipak, za mene i moje saradnike Muamera Helaća i Ismar Šehića ništa nije problem – kaže za Faktor Senad Jukić.

U Sarajevu se otvara najveća diskoteka u BiH

U diskoteku Aqua je 2002. godine Bahrija Kačapor uložio preko 12 miliona KM, a za otvorenje je tada pjevao Dino Merlin. Nakon toga nizali su se nastupi velikih zvijezda narodne i zabavne muzike: Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Željka Joksimovića, Severine, Nine Badrić, Ace Lukasa, Jelene Karleuše…



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija