Sijevale pesnice u Banjaluci: Tučnjava na meču, reagovala i policija

Mali gradski derbi između Naprijeda i BSK-a bio je jedna od dvije utakmice koje su proteklog vikenda odlučivale o šampionu Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, i putniku u drugoligaško društvo, piše Mondo.

I dok je na drugom meču Gorica kao gost deklasirala FSA Prijedor 8:0 i krenula ka tituli, u Banjaluci su viđene nemile scene. Naime, u finišu meča, pri vodstvu BSK-a 3:0, došlo je do tuče, u kojoj su učestvovali Ognjen Damjanović, sin predsjednika BSK-a Novaka Damjanovića i Čedo Ševarika, prvi čovjek Naprijeda, koji je na kraju izvukao deblji kraj.

Naime, Ognjen, koji je sjedio na klupi gostiju kao rezervni igrač, čuo je verbalno prepucavanje i odlučio da fizički nasrne na Ševariku. Uspio je da ga udari, Ševarika je uzvratio, a vrlo brzo reagovala je policija i smirila strasti, koja je zatim privela Ognjena Damjanovića.

BSK je na kraju slavio 3:0, ali to nije bilo dovoljno za šampionsko slavlje. Banjalučani su sezonu završili sa 47 bodova, koliko je sakupila i Gorica, ali je tim iz Šipova imao bolju gol-razliku i plasirao se u Drugu ligu Republike Srpske, grupa Zapad.

Pogledajte nemile scene sa stadiona Karanovca, gdje je odigran ovaj duel.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79