Sin (25) se raznio bombom, a onda je otac karabinom upucao ženu i sebe

U selu Dobro polje, kod Boljevca došlo je večeras do jezive porodične tragedije, u kojoj su život izgubili sin i majka, a otac je u kritičnom stanju.

Najprije se vjerovalo da je sin oduzeo život majci, pokušao ocu i na kraju sebi presudio, ali istina je još strašnija.

– Sin je, naime usred porodične kuće sebe raznio bombom, vidjevši to, otac je uzeo karabin i najprije ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Raznio je pola lica, ali je preživio. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično – rekli su nadležni za Kurir.

Kako mještani tvrde, članovi porodice koja je tragično skončala, često je konzumirala alkohol, a komšije vjeruju da su i danas prije tragedije i zločina bili pijani.

– Oni su inače korisnici socijalne pomoći, neprekidno su se svađali, tukli i bili pod dejstvom alkohola – kažu mještani i dodaju:

– Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušao i sebe da ubije, takođe je nelegalan.

Ova porodica, kažu mještani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju gdje se on nalazi, piše Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79