Sin Muamera Zukorlića dobio državnu funkciju u Beogradu?

Porodica Zukorlić kompletiraće svoje članstvo u Beogradu, obzirom da je i sin Muamera Zukorlića predložen za državnu funkciju, piše Snews.

Nakon što je “udomio” šuraka Emira Elfića na poziciju ambasadora, a svoju suprugu u Ministarstvu prosvjete, predsjedniku SPP-a je ostao još sin Usame, koji je 8. avgusta predložen, ni manje ni više, nego za Zamjenika predsjednika Republičke izborne komisije (RIK).

U dokumentu u koji je Snews imao uvid, službeno je Samir Tandir podnio prijedlog o imenovanju Usame Zukorlića na ovde pomenutu funkciju.

U obrazloženju prijedloga stoji da će imenovanjem sina Muamera Zukorlića biti popunjen stalni sastav RIK-a, čime će se steći uslovi za njen nesmetan rad.

Kako se očekuje, na narednoj sjednici Skupštine Srbije biće razmatran prijedlog o imenovanju Usame Zukorlića u ovu republičku instituciju.

  Puč iz 2016: Za četiri državljanina Turske ukinute boravišne dozvole u BiH

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79