Sin uglednog liječnika, odlikaš, a na kraju ubojica svojih školskih kolega

Učenici pretpostavljaju da je glavni razlog krvavog pohoda u Beogradu jedinica iz povijesti. Upravo je učiteljica tog predmeta bila prva žrtva K.K (14) koji je sin uglednog beogradskog liječnika.

Kosta Kecmanović je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”. Kako javljaju mediji, on je sin poznatog radiologa.

Profesorica se u ovim trenucima još bori za život, službeno je potvrđena smrt osmero djece i zaštitara. Potresne scene ispred osnovne škole u Beogradu obilaze cijeli svijet.

prema evidenciji škole, Kosta K. koji je danas ubio najmanje 8 djece u školi, važio je za primjernog đaka, učestvovao je na mnogim školskim takmičenjima, a prošle godine je osvojio treće mjesto na takmičenju iz historije.

MUP Srbije potvrdio je da je osmoro djece ubijeno u pucnjavi u osnovnoj školi na Vračaru. Mediji su objavili da je od zadobijenih povreda preminula i nastavnica historije.

„U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro djece i radnik obezbjeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Učenik ove škole K. K. koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije“, navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79