Foto: Screenshot/ Youtube
Škaljarca likvidirao snajperista sa 500 metara razdaljine

Škaljarca likvidirao snajperista sa 500 metara razdaljine


Vasko Lješković, osoba bliska škaljarskom klanu  je jučer likvidiran.

Kako navode tamošnji mediji bio je svjestan prijetnji, te je mjesecima preduzimao posebne mjere sigurnosti, čak i unutar vlastitog dvorišta.

Lješković je gotovo potpuno prestao izlaziti iz porodične kuće na Cetinju, a vrlo rijetko je boravio i u dvorištu, izvještavaju crnogorski mediji.

Zbog straha od snajperskog napada, ogradio je posjed visokim betonskim zidom.

Međutim, snajperista ga je očigledno pažljivo pratio s obližnjeg brda i kada se Lješković konačno pojavio na terasi, ustrijelio ga je.

Metak, navodno ispaljen s udaljenosti od 500 metara, pogodio ga je direktno u srce.

“Lješković je posljednjih mjeseci strahovao za svoj život i plašio se da će biti meta suparnika iz “kavačkog klana”. Znao je da mu vreba opasnost i vrlo rijetko je prelazio prag porodičnog doma. Izbjegavao je i dvorište, jer je sumnjao da može biti meta snajpera jer je iznad kuće brdo”, pišu crnogorski mediji.

Podgorički mediji navode da je Lješković bio blizak jednom od vođa “škaljarskog klana”, Vladanu Radomanu, koji je preuzeo vođstvo klanom nakon ubistva Jovana Vukotića u septembru 2022. u Istanbulu.

Rat između “škaljarskog” i “kavačkog klana”, koji je počeo 2015. godine ubistvom Goran Radomana u Beogradu, traje gotovo cijelu deceniju i odnio je na desetine života u Crnoj Gori, Srbiji i regionu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija