Skandalozno: Hair česma posvećena malenoj Dženi uništena!

 

Neshvatljivo je da netko može doseći tako nisko da polomi hair česmu, koju su očajni roditelji preminule djevojčice Džene Gadžun postavili kao spomenik u njenu čast.

Ovaj kukavički čin, koji zasad nije povezan s određenim osobama, samo produbljuje patnje roditelja, Murisa i Amile Gadžun. Dok se oni bore za pravdu i pokušavaju dovesti odgovorne za smrt svoje kćerke pred lice pravde, netko se odlučio na ovo ničim izazvano vandaliziranje hair česme.

Sjećamo se da je Džena Gadžun preminula 14. studenog 2021. godine u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, samo šest dana nakon što su ljekari optuženi za njen gubitak. Navodno rutinska operacija očnog kapka u ordinaciji “Dr. Bejtović” izmakla je kontroli, uzrokujući ozbiljne komplikacije, srčani zastoj i konačno, komu iz koje se mala djevojčica nikada nije probudila.

Ogorčeni smo što nitko još nije odgovarao za tragični gubitak Džene Gadžun, a sada smo svjedoci i nepoštivanja prema simbolu njezinog sjećanja.

Očekujemo brzu i pravednu istragu kako bi se pronašli krivci za ovaj gnjusan čin i kaznili odgovorni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79