Službenica policije Gordana i radnik opštine Slavko ostaju iza rešetaka: “Nezakonito izdavali vozačke dozvole”

Službenica policije Gordana i radnik opštine Slavko ostaju iza rešetaka: “Nezakonito izdavali vozačke dozvole”


 

Okružni sud u Banjaluci za dva mjeseca produžio je pritvor službenici Policijske stanice Osmaci Gordani Stojanović i radniku opštine Osmaci Slavku Simiću, koji su pod istragom u vezi sa nezakonitim izdavanjem vozačkih dozvola.

Stojanovićeva i Simić uhapšeni su 18. oktobra zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja i primanja mita. Zajedno s njima uhapšen je i Milan Marković iz Šekovića, kojem je pritvor ukinut i pušten je da se brani sa slobode piše Atv.

”Sudsko vijeće donijelo je rješenje kojim je produžen pritvor protiv G.S. i S.S. Pritvor je produžen zbog bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke ili da će uništiti, sakriti ili falsifikovati dokaze. Po ovom rješenju pritvor može trajati do 18. januara”, navode u Okružnom sudu u Banjaluci.

Podsjetimo, trojki se na teret stavlja da su u posljednje tri godine na osnovu falsifikovane dokumentacije izdavali vozačke dozvole licima na području opštine Osmaci. Bilo je i slučajeva da su pojedini kandidati dobijali vozačke dozvole, a da se uopšte nisu pojavljivali na vozačkom ispitu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija