Smenjena direktorica škole koja je dopustila da Kristijan Golubović glumi profesora

Na dan kad je Srbiju pogodila velika tragedija, ponovno se počela društvenim mrežama širiti snimka na kojoj osuđivani kriminalac Kristijan Golubović “drži” predavanje učenicima jedne beogradske škole.

Iako se društvenim mrežama proširila informacija kako je Golubović boravio upravo u školi u kojoj se dogodio masakr, to nije točno jer se sve odigralo u školi “Đura Jakšić” u beogradskom naselju Cerak.

Video je izazvao bijes javnosti, a mnogi su se pitali “što će osuđivani kriminalac u školi”.

Snimku je prvo objavio Golubović uz opis “Vaš omiljeni profesor”, da bi se potom proširilo i na drugim profilima na društvenim mrežama.

Bilo je i drugih snimki na kojima Golubović nešto “objašnjava” okupljenoj djeci. Snimke su izazvale bijes dijela javnosti nakon što je učenik u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio osam učenika i zaštitara.

@milici.ja01

#fyp #viral #kristijangolubovic #vracar #vesti #tiktoksrbija🇷🇸 #vladislavribnikar

♬ original sound – Milica Dželebdžić

Samo mjesec dana prije ove tragedije, Kristijan Golubović pozivao djecu da pucaju u školi!

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da se direktorka razriješi dužnosti.

Inspekcija Ministarsta poslala je danas dopis školi, u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke OŠ „Đura Jakšić“, Tamare Jelić, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da direktorka ove škole bude razriješena. Ona ima rok od 5 dana da se izjasni o ovom izvještaju.

@kristijan_krile_live

#crnicerak #cc#kristijangolubovic #90#fypシ゚viral #xyzbca #foryou #foryourpage

♬ CC #3 – Crni Cerak

Podsjećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gdje se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa Crni Cerak u učionici ove škole. Nakon što su roditelji učenika ove škole iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka škole izjavila je da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović, i da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.

Takođe, nezadovoljni roditelji su već dvije nedjelje ispred škole protestovali, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog navedenog događaja.

@_xxcukixx_

#kristijangolubovic #biba #ourmoney #cc #fry #fryp #foryou #frypgシ

♬ original sound – Luka Cubrilo760

@user3832573823745

#kosta #kristijangolubovic #scool #beograd

♬ Bring me to life cover by Serena Belle – iamserenabelle

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79