Smrtovnice troje poginulih nad kojima ne možete a da ne pustite suzu

Dženaza namaz tragično stradalima u nesreći koja se dogodila u ponedjeljak će se obaviti u četvrtak, poslije ikindije namaza u 16 sati na mezarju Vilovac u Tarčinu.

Screenshot

U nesreći su, podsjećamo, stradale Senada Serdarević (57), njena kćerka Adna Divović (21) i njen četveromjesečni sin Eman.

Hayat
Hayat

Načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović proglasio je četvrtak, 3. oktobar 2019. godine Danom žalosti na području općine Hadžići, zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na magistralnom putu M-17, Hadžići-Gradac, potvrđeno je iz Općine za Hayat.

Na zgradi Općine Hadžići, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Općina, sutra će biti spuštene zastave na pola koplja.

Na Dan žalosti na javnim mjestima zabranjeno je održavanje programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima – saopćeno je iz Općine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments