Snalažljivi Željko pronašao novu volju za životom u Gerontološkom centru Banja Luka

Željko Manojlović, invalid iz Banja Luke, koji je suočen s izazovima života bez lijeve noge i dijela prsta na desnoj nozi, nedavno je smješten u Gerontološki centar u svom gradu.

Uprkos teškoćama s kojima se nosi, Željko dijeli svoje pozitivno iskustvo u novom smještaju, gdje je pronašao novu volju za životom.

“Kad sam došao ovdje prije neki dan, dobio sam neku novu volju za životom. Imate normalne uslove, doručak, ručak, večeru, imate kupanje, toplo je i fino je”, izjavio je Željko Manojlović.

Gerontološki centar pruža adekvatne uslove za svoje korisnike, uključujući redovne obroke, higijenske usluge i toplinu doma. Željko ističe da su ovi uslovi poboljšali njegovu kvalitetu života i pružili mu podršku.

Mirjana Todorović, glavna medicinska sestra u Gerontološkom centru Banja Luka, u izjavi za N1 istaknula je da se svakodnevno suočavaju s teškim životnim pričama. Neki korisnici dolaze u izuzetno zapuštenom stanju, često izgubljeni i bez podrške porodice.

Todorović naglašava važnost pružanja skrbi i podrške tim ljudima te kako Gerontološki centar igra ključnu ulogu u poboljšanju njihovih životnih uslova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79