Sorajina sestra nakon nesreće: Svakog dana molim da mi ne umre

Sorajina sestra nakon nesreće: Svakog dana molim da mi ne umre


Soraja Vučelić doživjela je tešku prometnu nesreću u Albaniji gdje je hospitalizirana i operirana, a nakon što joj se stanje pogoršalo prebačena je na drugu operaciju u Hrvatsku.

Srpski mediji izvijestili su da je u starleta teško stradala.

“Doktori se od subote bore za Sorajin život. Odmah poslije nesreće prebačena je u jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su je na novu operaciju prebaciti u Hrvatsku”, kazao je izvor.

Izvor je ispričao i kako je Soraja s prijateljicom s Kosova krenula prema Albaniji. Vozila je Mercedesov džip, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz automobilsko staklo. Prsima je udarila u volan, slomila je rebra i ozlijedila unutrašnje organe.

“Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu prijateljicu izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli u jednu privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima slomljena rebra, ozlijede vrata, pluća i abdomena, pa je operirana. Međutim, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju”, ispričao je izvor i dodao: “Sorajini rođaci i prijatelji su u stalnom kontaktu s albanskim i hrvatskim liječnicima. Rečeno im je da će operacija trajati satima”.

Nakon nesreće za medije se oglasila i sestra kontroverzne starlete.

“”Sara ima velike povrede u trbuhu i zbog toga se javilo to dvovremensko krvarenje, kako se medicinski stručno izražavaju kad su te stvari u pitanju. Nekoliko unutarnjih organa je zgrušano zajedno sa slezenom, pa se tad javlja ova pojava. Ja se svakog dana molim da mi ne umre, nadam se da će izvući živu glavu! Palim svijeće za njeno zdravlje, užasna je nesreća to bila. Ona je najgore prošla jer je vozila, mi smo prošle bez većih povreda”, kazala je njena sestra koja je htjela ostati anonimna za tamošnje medije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija