Sović često objavljivao fotografije djece koju je ubio, a nerijetko ostavljao i poruke

Velika tragedija potresla je sinoć Krajinu, odnosno Bihać kada je 37-godišnji Adnan Sović ubio troje djece, a kasnije počinio i samoubistvo.

Sović je bio svjestan svojih postupaka, a zločin je pripremao od ranije, a na zle svoje namjere upozorio je suprugu i prijatelja.

Naime, Sović, zajedno sa svojom suprogom, nije bio dovoljno poznat komšiluku jer se nedavno doselio u Mali Lug kod Bihaća, pa se u tom mjestu o njemu zna vrlo malo, piše Avaz.

Sović je redovno objavljivao fotografije svoje djece na Facebooku, a često se žalio na svoj život.

Uz jednu objavljenu fotografiju napisao je “Vidi moje duše i ljepote neka dragi Allah sačuva od svaka zla i belaja a uputi na pravi put dušo moja mala”.

Također, često je uz fotografije iskazivao ljubav prema djeci i pisao “Sine dragi dan po dan i evo Bogu hvala i puni 7 godina ti danas puniš”, “moja tri ljepotana neka ih Allah sačuva”.

Krajem novembra Sović je na svom Facebook profilu objavio status i napisao “Bilo mi je žao kada su neki ljudi otišli iz mog života, sada mi je žao što nisu otišli ranije”.

Jedan od Sovićevih prijatelja ispričao je policija da se on nikako nije mogao pomiriti sa odlaskom supruge i da je prijetio da će ubiti sebe i djecu.

Ovakvu izjavu očito niko u njegovom okruženju nije shvatao ozbiljno, a trebalo je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments