Stanivuković: Imamo sve dozvole za rušenje Kajak terase

Kada je riječ o ugostiteljskom objektu “Kajak” moram vas obavjestiti da je “Plan B” završen i da smo dobili sve dozvole da izvršimo rušenje Kajak terase, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković: Ova ceremonija zatvaranja je važnija od mnogih svečanosti otvaranja

“Tek saznajemo da na primjer ‘Delta planet’ od kada je otvoren nije platio komunalnu naknadu”, kazao Stanivuković.

Rekao je da njegov kabinet tek dobija nove informacije o spornim objektima širom grada.

Na pitanje da li u prijedlogu budžeta nema nastavka realizacije nekih velikih projekata, Stanivuković je rekao da se neće svi projekti moći završiti.

(VIDEO) Počelo iznošenje stvari objekta kojeg je Stanivuković najavio srušiti

“Naravno da se neće svi projekti završiti, jer nema dovoljno novca. Za izgradnju mosta u Docu sredstava nije bilo ni ranije. Pohvalno je da smo za mnoge projekte uspjeli izdvojiti novac, ponosan sam na ovaj budžet. Slušali smo i mnoge savjete i neke smo zahtjeve ispunili, kazao je Stanivuković. Parkinge ispred Gradske uprave ćemo pretvoriti u parking za bicikle, izgradićemo česmu u parku Petar Kočić, kakva je i ranije bila”, rekao je Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79