Stanivuković objavio: Stigla nova prijetnja, poslao je ,,Igor Dodik” (FOTO)

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na Twitteru novu prijeteću poruku koju je dobio sinoć, ovaj put od Igora Dodika.

Stanivuković je na Twitteru objavio screenshot SMS poruke koja mu je stigla nakon gostovanja na BN televiziji te napisao: “Ovu poruku sam dobio upravo. Odmah ću u policiju prijaviti”.

Osoba koja je Stanivukoviću poslala poruku je očito već bila upisana u njegov telefonski imenik kao Igor Dodik, no Stanivuković nije ulazio u detalje o kojem Igoru se radi.

Na ovo je jutros reagovao i Igor Dodik, sin lidera SNSD-a, koji je odbacio bilo kakve poveznice s njim.

“Ovo naravno nisam ja napisao i to je barem lako provjeriti. Osuđujem bilo kakve prijetnje bilo kome, ali se ne mogu oteti utisku da moram biti uvucen u njihove igre u kojem je jedini cilj podizanje tenzija i sluđivanje naroda.”

Kao što je već poznato, Stanivuković je odavno u “online sukobu” sa Goricom, kćerkom Milorada Dodika i Igorovom sestrom.

Podsjetimo da su prije nekoliko dana Stanivukoviću prijetili smrću kada je dobio poruku od izvjesnog Daniča Đukića uz fotografiju pištolja. Đukić je brzom reakcijom policije uhapšen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79