Stanivuković uz pjesmu i pivo: Opušteno đuskanje inspirisano Dodikom

Stanivuković uz pjesmu i pivo: Opušteno đuskanje inspirisano Dodikom


Danas je Kočićev zbor u Stričićima okupio političare iz manjeg bh. entiteta Republike Srpske, a među njima je bilo i zvijezda večeri – predsjednik RS Milorad Dodik, te opušteni gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković. Dok su političari izmjenjivali riječi i političke poruke, Stanivuković je na trenutak stao u središte pažnje svojim nekonvencionalnim pristupom.

Naime, dok je Dodik odmah preuzeo mikrofon kako bi pokazao svoje “glasovne sposobnosti”, Stanivuković se odlučio za drugačiji pristup. On je malo pričekao, popio “koju” i odlučio se opustiti. Ubrzo je, uz pomoć lokalnog sastava Sinovi Manjače, započeo neobičan performans.

“Mogu da vas biju, mogu da vas tuku, ali ne da Draško Banju Luku” – ovi stihovi su postali Stanivukovićeva izvedba. Snimak objavljen na portalu Srpska Info prikazuje opuštenog gradonačelnika kako “đuska” uz muziku, povremeno uzima gutljaj piva. Kompletan ambijent sličniji je kabadahijama nego zvaničnicima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija