Stanivuković: Za građane Srbije besplatan parking u Banjoj Luci

Građani Srbije će imati besplatan parking u Banjoj Luci, potvrdio je gradonačelnik Draško Stanivuković. Kako je naveo, Banja Luka ovim činom želi da pokaže kako nije karika u lancu koja uzima, već i daje.

– Banja Luka će, kao najveći grad u Republici Srpskoj, omogućiti besplatno parkiranje na teritoriji našeg grada vozilima sa registarskim oznakama iz bratske nam Srbije.

Ovaj čin je samo mali znak zahvalnosti za svu podršku koju narod Republike Srbije, predsjednik Srbije, Vlada Srbije i Beograd pružaju Banjoj Luci i cijeloj Republici Srpskoj svih ovih godina. Pred nama su brojni zajednički projekti koje realizujemo, a Banja Luka želi da pokaže da nije samo ona karika u lancu koja uzima, već i da daje, koji je siguran partner Srbiji i Beogradu, a naše opredjeljenje je da tu saradnju dalje snažimo – objavio je Stanivuković na Facebooku.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79