Stojnić: Vaskovićev tekst je vrlo neozbiljan i u krajnju ruku smiješan

Poznati novinar rodom iz Sarajeva koji živi u Banjaluci osvrnuo se na jučerašnju policijsku akciju “REZ”. Portal Crna-Hronika donosi samo dio Vaskovićeve objave, a ostatak možete čitatit na njegovom blogu.

Cijelu objavu Slobodana Vaskovića čitajte ovdje

Vasković opleo po sarajevskim opasnim momcima: “Njihova grupa je pokrivala Sarajevo i Istočno Sarajevo”

Denis Stojnić je već odgovorio Vaskoviću i najavio tužbu za klevetu. Razgovor je objavljen na portalu Source 6.2.2022. godine.

Slobodan Vasković piše i iznosi svoj sud na svom portalu o meni i kroz svoje gnusne laži pokušava da me opečati kao narko dilera. Čovjek koji je u Srebrenici maltretirao jadne starce koji su bili zarobljenici, što i ovaj snimak potvrđuje i on je našao za shodno da prlja moju čast i udara direktno na moj obraz i obraz mojih potomaka.

Kao prvo, ovaj magarac i spodoba ljudska treba da zna, da sam ja taj koji se bori protiv narko dilera i da sam ja sportista koji će sa svima da se slika, pozdravlja, druži, a to da li se neko bavi radnjama koje su nezakonite me ne zanima jer će svako da odgovara za svoja djela, kao i ja za svoja ako ne poštujem zakonska pravila. Ako ovaj dupeglavac to nije znao i nije mene nazvao za demant.

Za sve to ja imam dokaze u vidu tekstualnih poruka( viber, whatsapp) i video zapisa kada sam više puta sa kolegom Nerminom Šehovićem sjedio u mojim objektima i njemu davao smjernice kako da djeluje, a ministru Aljoši Čampari slao i poruke i nekim još službenicima SIPA agencije. Ne zaboravimo, moje svjedočenje protiv Zije Mutapa i ostalih, gdje sam ja javno na portalu “Crne Hronike” i “FACE TV” rekao ko su ubice.

Zatim sam tužiocu Ćazimu Hasanspahiću dao indikatore i temeljne odrednice zašto Alisa Mutap ima amneziju i da je razlog jer je njen otac involviran u ubistvo. Koliko se sjećam nepunih mjesec dana nakon moje izjave u Tužilastvu i javnom servisu, su isti pohapšeni i sad odgovaraju pred sudom. A za druge akcije koje su u toku i koje slijede u kojima policija već djeluje i hapsi razne kriminalce, pitajte ove ljude koje sam vam nabrojao iz državnih organa i od njih ćete saznati kako ja djelujem i šta radim za svoju zemlju. Još jednom se izvinjavam auditorijumu, ako sam nekoga uvrijedio, ali ovo sam ja i kod mene važi : “Šta na umu to i na drumu.”

I za kraj da kažem, članak portala koji je prenio Vaskovićev tekst je vrlo neozbiljan i u krajnju ruku smiješan, jer su stavili u tekst neke individue s kojima sam navodno u prijateljstvu, a upravo te individue su mi prije destak godina prevarom uzeli auta i naravno ja sam ih uspješno vratio, ali nisam nikad zaboravio. Sve u svemu ovo je jedna lakrdija i od portala i ovog starog lakrdijaša i ujdurmaša Vaskovića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79