Stolarski genijalac iz Travnika: Nedžad Hodžić sam napravio terensko vozilo s super opremom

U TravnikU, smještenom u srcu Bosne i Hercegovine, živi jedan nevjerovatan majstor čiji se talent proteže izvan okvira tradicionalnih stolarskih radionica. Nedžad Hodžić, po struci stolar s dugogodišnjim iskustvom u izradi namještaja, odlučio se na neobičan korak – konstruirao je i napravio terensko vozilo koje plijeni pažnju svojom izradom i opremom.

Ono što ovaj stolar izdvaja iz mase nije samo njegov zanatski umjetnički talent, već i njegova inteligencija koja se manifestira u sposobnosti konstruiranja vozila s potpuno funkcionalnom opremom.

Uobičajno bi bilo da za takav poduhvat treba saradnja s najmanje 11 inžinjera, ali Nedžad je to postigao sam, izuzetno motiviran i strastven.

Sama ideja o izradi terenskog vozila rodila se iz Nedžadova hobija i ljubavi prema automobilima.

Njegovo vozilo je rezultat dvogodišnjeg predanog rada, u kojem je koristio dijelove iz sedam različitih automobila kako bi stvorio jedinstveno terensko vozilo.

Na kraju ovog fascinantnog procesa, Nedžad sada posjeduje potpuno ispravno terensko vozilo koje je postalo prava atrakcija za sve koji ga vide.

Nedžad Hodžić predstavlja inspiraciju i podsjetnik da pravo majstorstvo ne poznaje granice struka, već dolazi iz srca, strasti i posvećenosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79