Strava u Novom Travniku: Zet ubio Dževada Ramulja, sin i prijatelj saučesnici

Stravičan sinoćnji zločin u novotravničkom naselju Muholjići, u policijskoj istrazi dobiva još stravičniji epilog.

Naime, kako smo neslužbeno saznali, Ć. Hašić, zet brutalno ubijenog Dževada Ramulja policiji je priznao da je ubio punca, te da je to uradio u suradnji sa 15-godišnjim Dževadovim sinom i još jednim, također 15-godišnjim prijateljem, koji su potvrdili njegove navode.

Detalji zločina u Novom Travniku: Ubica na spavanju pucao u glavu pastira

Šokantan rasplet slučaja kakvog Bosna i Hercegovina ne pamti šokirao je i samu policiju, kojoj je sve priznao tek u večernjim satima.

Također, neslužbeno saznajemo da je policajcima otkrio i gdje se nalazi puška kojom je ubio punca, a koju su istražitelji našli u blizini Ravnog Rostova, 10-tak kilometara dalje od mjesta zločina prema Bugojnu. Ono što još uvijek policija nije razjasnila je motiv kojeg nisu priznali niti objasnili. Popodne je među poznanicima ubijenog pojavila se priča da je radeći čitav život sa ovcama uštedio veliku količinu novaca, te da bi upravo to mogao biti motiv.

Više informacija trebalo bi biti poznato sutra ujutro prenosi radio Drukčiji.ba

U Novom Travniku ubijen čoban iz automatske puške

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79