Stravičan lančani sudar, život izgubio vozač gradskog autobusa

U lančanom sudaru su učestvovala dva autobusa javnog gradskog prevoza, na linijama 15 i 45, kao i putničko vozilo čiji je vozač, prema prvim nezvaničnim informacijama, kriv za ovaj karambol, te je nakon udesa pokušao da pobjegne, ali ga je policija brzo uhapsila

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros, oko 4 sata, dogodila u Zemunu, jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene.

U lančanom sudaru su učestvovala dva autobusa javnog gradskog prevoza, na linijama 15 i 45, kao i putničko vozilo čiji je vozač, prema prvim nezvaničnim informacijama, kriv za ovaj karambol, te je nakon udesa pokušao da pobjegne, ali ga je policija brzo uhapsila.

Kako javlja Blic, u ovom tragičnom udesu poginuo je 31-godišnji vozač GSP “Beograd” koji se nalazio za volanom autobusa na liniji 15, dok je povrijeđeno troje putnika koji su bili u autobusu privatnog prevoznika na liniji 45.

Oni su, sa za sada još neutvrđenim stepenom povreda, transportovani u najbližu zdravstvenu ustanovu, KBC “Zemun”.

– Naše ekipe su prevezle troje povrijeđenih, vozača drugog autobusa i dvoje putnika. Nažalost, na licu mjesta ljekari su mogli samo da konstatuju smrt vozača jednog od vozila gradskog prevoza – rekli su za RTS iz Hitne pomoći.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79