Stravičan napad na dvije žene na splitskoj Rivi: Napadač ih udarao šakama u glavu pa pobjegao

Jezive scene odigrale su se jutros na splitskoj Rivi kada je muškarac starije životne dobi napao dvije žene koje su mirno sjedile u jednom kafiću.

Prema izvješćima hrvatskih medija, napad se dogodio oko 11 sati u kafiću na Rivi. Svjedoci su opisali kako je muškarac, koji je bio gost istog kafića, nasrnuo na dvije žene koje su sjedile ispred njega. Prema nekim svjedočenjima, napad je uslijedio nakon što je muškarac prisluškivao njihov privatni razgovor.

Napadač je ženama nasrnuo šakama ili bocama, prema različitim izvještajima, prije nego što je pokušao pobjeći s mjesta događaja. Međutim, građani su reagovali brzo, pritekli u pomoć žrtvama i pokušali spriječiti bijeg napadača. Unatoč njihovim naporima, napadač je uspio pobjeći s mjesta događaja.

Policija je odmah reagovala i pokrenula potragu za napadačem. Neslužbeno se doznaje da se sam predao u policijsku postaju nakon događaja.

O ozljedama žena zasad nema detaljnijih informacija, osim da je jedna od njih krvarila. Lokalni portali prenose svjedočenja očevidaca, koji opisuju dramatične trenutke napada.

Napadnute žene su identificirane kao Anamarija Stanić, specijalistica nacionalne sigurnosti, i njena teta, ginekologinja Marija Divić. Prema njihovim izjavama za medije, napad se dogodio nakon što su raspravljale o političkim temama i kritizirale određene političke figure.

“Nakon što smo raspravljale o politici i kritizirale određene osobe, muškarac je došao do mene i agresivno reagirao. Ubrzo je došlo do fizičkog napada, pri čemu je napadač udario i moju tetu kada je pokušala zaštiti mene”, izjavila je Anamarija Stanić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79