Stravičan napad u Splitu: Muškarac šipkom udario djevojku, pa je spolno zlostavljao

Stravičan napad u Splitu: Muškarac šipkom udario djevojku, pa je spolno zlostavljao


Na području Splita mučkarac je danas šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnosom, saopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako piše Slobodna Dalmacija, napad se dogodio u četvrti Kman nešto prije tri sata ujutro. Napadnuta djevojka, doznaje se, ima 18 godina.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U toku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku stanicu ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor.

Napomenuli su kako zbog zaštite žrtve u ovom trenutku ne mogu pružiti više informacija o događaju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija