STRAVIČAN UDES: SUDAR AUTOMOBILA I MINI-BUSA KOJI JE PREVOZIO RUKOMETAŠE, 11 POVRIJEĐENIH, POGINUO MUŠKARAC

edna osoba je poginula, a jedanaest je povređeno u sudaru putničkog putničkog automobila i mini-busa u mjestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na dionici Kraljevo-Raška.

Sudar se dogodio sinoć oko 22 sata, a od zadobijenih povreda vozač automobila Fiat Stilo na mjestu je preminuo, dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu. S teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa.

Kako nezvanično saznaju Novosti, u mini-busu autoprevoznika “Janjušević” bili su igrači rukometnog kluba “Karađorđe” iz Topole.

– Jedan pacijent je sa teškim povredama smješten na Intenzivnu njegu bolnice. Dvoje pacijenata se nalazi na ortopediji. Riječ je o teškim povredama, otvorenom prijelomu u predjelu koljena i isčašenje kuka. Ostalih osmero je lakše povrijeđeno i oni su nakon zbrinjavanja u Hitnoj službi, pušteni kućama – rekao je za Blic Zoran Mrvić direktor kraljevačke bolnice.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila. Kako navode Putevi Srbije, saobraćaj je normalizovan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments